Bet365

Anmeldelse af Bet365

Når man taler om online gambling, er det ganske enkelt umuligt at komme uden for Bet365, der ikke blot er en af de ældste og mest etablerede udbydere, det er også Europas største private udbyder, og har tæt på 30 millioner kunder i mere end 200 lande. Det er selvsagt ikke uden grund, at Bet365 er kommet i den position, som de nu nyder godt af, udover at være en af de ældste, mest etablerede og største har Bet365 også en anden god ting med sig – de er nemlig den bedste udbyder, hvis ser på dem som en helhed.

Spiludbud og typer 6/6

Her i Europa bliver langt de fleste penge satset på europæisk fodbold, og her har Bet365 også et kæmpe udvalg, hvor alle de store ligaer naturligvis er rigeligt dækket ind, men derudover er der også de lavere divisioner og diverse ungdomsrækker, det er muligt at spille på.

Det er dog langt fra kun fodbold der er på programmet, man finder også et bredt udvalg af de store amerikanske sportsgrene som baseball, ishockey, basketball og ikke mindst football, der vinder større og større indpas her i landet.

Udover at man kan finde de mange forskellige kampe eller begivenheder, så findes der også en lang række specialspil, og en kæmpe bredde i variationen ift handicapspil og meget andet. Især i de større ligaer (og superligaen) er der utrolig mange specialspil af vælge imellem, så hvis man hellere vil spille på, at Ronaldo scorer i anden halvleg frem for at spille på, at Real Madrid vinder kampen, så er der rig mulighed for dette.

Det er muligt, at lukke væddemålet, som man kender det fra andre udbydere. Mangler der kun en enkelt kamp ud af de 7 kampe du havde på kuponen, eller fører dit hold med de to mål de sagde de skulle vinde med, kan du lukke kuponen. Det vil altid være forskelligt hvor stor en del af beløbet du får, hvilket afhænger af tilbageværende kampe. Hos Bet365 kan man, hvilket hører til sjældenhederne, vælge at lukke dele af væddemålet, og stadig beholde en del af de originale indsats. Luk væddemålet funktionen hus Bet365 er den hurtigste på markedet, og korrigerer lynhurtigt for ændringer i kampe.

Livebetting 6/6

En af grundene til at Bet365 er en sikker vinder, når det kommer til at kåre den bedste tjeneste er deres livebetting. Udover at der er livebetting på stort set alt tænkeligt fodbold, så kan der også spilles lives på alt fra cricket og hockey til tennis og curling.

Det er uden sammenligning den udbyder, hvor der hurtigst bliver opdateret med nye odds, og hvor der er bedst mulighed for at følge med i kampen, hvis man ikke lige ser den andetsteds. Bet365 har nemlig rettigheder til mange kampe, og hvis man ellers har en konto med penge på, er det ofte muligt at se kampene direkte live transmitteret.

Bonusser 5/6

Som det er med stort set alle andre udbydere, så er der er en tilmeldingsbonus, og hos Bet365 er denne på hele 100%. Men udover denne rimelig standard bonus, som man kan få ved flere udbydere, så kører der ofte kampagner med indbetalingsbonusser eller freebets i forbindelse med større begivenheder som slutrunder, store derby kampe, LIGA start og lignende. Det kan med andre ord være en god ide at holde øje med, hvad de sender af mails, hvis du er kunde.

Odds på 365 5/6

En stor del af det, at spille online handler også om, at man gerne vil have de bedste odds, og selvom Bet365 ofte er konkurrencedygtige, så er det alligevel sjældent, at det er her man finder de højeste odds. Det er meget muligt, at udvalget er størst, men hvis man udelukkende går efter de højeste odds, så kan man ofte finde dem en my højere andre steder.

Website og mobil 5/6

Bet365.dk er ikke et site, der vinder nogen designpriser, og det er hverken specielt lækkert pakket ind, eller virker specielt indbydende. Til gengæld er det bygget meget klassisk og overskueligt op, så det altid er let at finde rundt på siden.

Med så mange spil som der kan være en lørdag, hvor alle ligaer er i gang, kan man dog godt savne en søgefunktion, så man ikke behøver scrolle igennem en lang række ligaer og kampe, for at komme derhen, hvor man godt vidste man ville hen.

Funktionaliteten er der dog ikke en finger at sætte på, og bruger man mobilversionen af side, slipper man for at skulle have fat i sit NemID.

Limits på Bet365 4/6

For mange vil dette aldrig blive et problem, men Bet365 er kendt for at være en smule strenge med deres limits, hvilket betyder, at hvis du vinder rigtig meget, om det så er held eller forstand er sagens uvedkommende, kan du risikere, at der bliver sat en grænse op for hvor meget du må spille for. Det er ikke anderledes end de fleste andre steder, der frusterende er dog, at der ikke følger en forklaring eller begrundelse, hvis du skulle blive ramt af en limit.

Det er dog muligt at klage over en eventuel begrænsning, og ens sag vil blive vurderet inden for et par dage.

De generelle ting 6/6

Der er nogle helt basale ting, der bare skal være i orden, for at man vil bruge en udbyder, og for at man er loyal overfor den. Bet365 er en af de udbyderede, hvor det hele bare generelt spiller. Du kan indbetale med stort set alle slags kort selv VISA Electron. Du kan også betale med bankoverførsel, Skrill, Neteller, PayPal og alt andet tænkeligt. Udbetalingen sker problemfrit efter ganske få dage. Eneste krav er, at du udbetaler til det samme som du indbetalte med. Der skal altså udbetales til samme kort osv.

Hele siden er på dansk, og man kan finde svar på stort set alle spørgsmål. Skulle man komme i tvivl, er der bude support på telefon, live chat og e-mail, og her er det hele også på dansk, og alt behandles generelt hurtigt.

Samlet vurdering 5,5/6

Hvis du kun skal have en udbyder, så er Bet365 et rigtig godt bud på denne udbyder.