NordicBet

Anmeldelse af NordicBet

Som navnet antyder det, så er NordicBet en bookmaker en bookmaker, der har fokus på det nordiske og skandinaviske marked. Der er særlig fokus på fodbold og håndbold, der også er de sportsgrene der fylder mest i Skandinavien. Nordicbet er især store på fodbold i de lavere rækker, hvor de generelt har et større udvalg end de store internationale bookmakere, der primært dækker de bedste rækker og et par divisioner ned. Det betyder dog ikke, at man ikke kan spille på ting som NFL, NBA, tennis, hockey og lignende.

 

Spiludbud og typer 4/6

Nordicbet har som nævnt et meget stort udvalg af spil fra de lavere danske rækker. Det betyder dog ikke, at der er gået voldsomt på kompromis med andre markeder. Der er således også et bredt udvalg af lavere rangerende rækker fra udlandet, og Spanien kan man eksempelvis spille ned til Segunda Division pre-match,  det er ikke så bredt som de største udbydere, men for langt de fleste vil udbuddet være rigeligt stort.

Livebetting 4/6

Nordic

Bonusser 4/6

 

Odds på Nordicbet 5/6

 

Website og mobil 5/6

Nordicbet er visuelt en ganske nydelig udbyder, og der er gjort lidt mere ud af at skabe en helhedsoplevelse. For nogen vil dette helt sikkert betyde en del, mens det for andre er ganske unødvendigt, da de fleste i bund og grund kommer for at placere væddemål på kampe og ikke læse nyheder eller holdninger. Har man en interesse i fodbold og sport, der graver lidt dybere end bare odds, er Nordicbet dog helt fremme i skoene, de har nemlig hyret et team af yderst kompetente skribenter der skriver indlæg som ikke findes andre steder.

Det vigtigste er naturligvis at det teknisk fungerer og det gør det. Nordicbet

Limits på NordicBet 5/6

 

De generelle ting 5/6