Unibet

Anmeldelse af Unibet

 

Unibet er en af de udenlandske udbydere der sammen med Bet365 har været på markedet i længst tid, og er da også blandt de største på det danske marked. Som nordisk udbyder har de også rigtig mange spilmuligheder fra Danmark. De fleste vil uden tvivl også have stiftet bekendtskab med Unibet gennem deres massive markedsføringsindsats, hvor Brian Laudrup i øjeblikket er frontfigur. At de har været på markedet så længe, og stadig har bevaret deres placering hænger naturligvis sammen med, at de er en af de bedste udbydere.

Spiludbud og typer 5/6

Som de fleste andre udbydere her i landet, og på dette kontinent, er det primære fokus fodbold, og her finder man et kæmpe udvalg af spil fra mere eller mindre alle større ligaer i hele Europa. Det er dog ikke kun de europæiske ligaer, der er dækket, man finder også både asiatiske, sydamerikanske og nordamerikanske.

Mængden af forskellige spil pr. kamp varierer, men i de største og de danske ligaer, finder men et af markedets absolut største udbud. Udover alle de forventelige muligheder som pre-match 1X2, over/under, kort, hjørnespark osv., så finder også et kæmpe udvalg af spiller specials, hvilket eksempelvis kan være ”Christian Eriksen scorer og laver en assist”, eller lignende. På dette punkt er Unibet den bedste udbyder på markedet.

Fodbold er som nævnt det altoverskyggende, men der er også et stort udvalg af såvel håndbold, golf og tennis, som de amerikanske store ligaer NFL, NBA, NHL, ligesom man også kan finde lidt forskellige spil på stort set alle kampe. På de fleste andre sportsgrene end fodbold er udvaglet af forskellige muligheder på de enkelte kampe dog rimelig begrænset. Unibet var tidligere en stor spiller inden for hestevæddeløb, men dette er udelukkende tilgængeligt ved Danske Spil.

Unibet tilbyder som mange andre, at lukke væddemålet inden det af afgjort, hvis man sidder med en dårlig fornemmelse af, at det kan vende eller lignende. De kalder denne funktion cash-in. Unibet har dog en stor begrænsning på dette punkt, de tillader nemlig på nuværende tidspunkt kun cash-in på kampe der er spillet live, og ikke almindelige prematch kuponer. Dette gør funktionen mere eller mindre ubrugeligt i forbindelse med multibets, hvor man har flere kampe i spil.

Livebetting 5/6

Generelt fylder livebetting mere og mere, og er blevet en meget udbredt disciplin blandt spillere, der gerne vil have lidt ekstra spænding. Hos Unibet er Livebetting en integreret del af platformen (tidligere foregik det separat).

Livebetting hos Unibet hører til i toppen af klassen. Det er nemt og overskueligt at navigere rundt mellem de mange kampe, og der er typisk mange forskellige væddemål i forbindelse med hver eneste kamp. Når man spiller live, har man også som tidligere nævnt muligheden for at vælge cash-in, hvor man så at sige sælger sit væddemål tilbage til Unibet. Dette er kun muligt i livebetting hos Unibet, men fungerer upåklageligt, om end udbetalingen i flere tilfælde er observeret til at være i den ret lave ende.

Ligesom på eksempelvis Bet365 er det også muligt at live streame en lang række kampe på Unibets hjemmeside, da de har sikret sig rettighederne til dette. Dette kræver blot, at du enten har afgivet et væddemål inden for det sidste døgn, eller har penge stående på din konto. Som det ofte er med den slags, er kvaliteten og opløsningen dog ikke prangende.

Bonusser 4/6

Som de fleste andre har Unibet også en indbetalingsbonus på 100%, hvilket betyder at man får det dobbelte sat ind på sin konto af hvad man indskyder. Udover dette kører Unibet relativ ofte med kampagner, hvor man hente indbetalingsbonusser og freebets i forbindelse med større begivenheder.

Odds på Unibet 6/6

Generelt finder man rigtig fine odds hos Unibet, og de er blandt de højeste på markedet, der er ganske få udsving i odds generelt, når man kigger på de helt almindelige prematch 1X2 odds. I forhold til deres specials, handicap og over/under ligger Unibet dog rigtig godt, og har ofte de højeste odds på markedet, mens de på specials ofte er de eneste der udbyder disse.

Website og mobil 5/6

Unibet.dk er ligesom alle andre udbyderes hjemmeside under forandring nærmest konstant, og der justeret og korrigeres hele tiden. Generelt er der tale om en ganske nydelige platform, der ikke blot er indbydende, den er også nem at navigere rundt på, og det er let at søge efter specifikke odds, hvis man ikke gider løbe listen af og hele udbuddet igennem. Det er dog ikke muligt at søge i livebetting, men her er udvalget heller ikke så stort, så det er lidt lettere at navigere rundt i.

Der er genveje til de mest populære ligaer, ligesom man eksempelvis finder det på Bet365 og Danskespil. Langt de fleste vil spille på de største ligaer, og derfor giver det også god mening, at man hurtigt kan blive ledt hen på disse.

Der findes både en mobilversion af hjemmesiden og en app, som Unibet har ment det har været en god ide at få udviklet. Begge dele fungerer rigtig fint og giver adgang til de samme ting, og man får det fulde udbud af spil. Det kan med andre ord godt være lidt svært at se, hvorfor man skal benytte app’en fremfor mobilversionen, der fungerer upåklageligt.

Limits på Unibet 5/6

Ligesom på mere eller mindre alle andre udbydere, så man kan blive ramt af grænser, hvis man spiller for store beløb eller vinder for meget. Disse er sjældne ved Unibet man kan dog sagtens forekomme, hvis man har vundet nogle store bets et nogle gange i træk. Modsat mange andre udbydere, så har man hos Unibet muligheden for at sende et væddemål til godkendelse, hvis man skulle være ramt af en limit. I langt de fleste tilfælde bliver det efterfølgende godkendt inden for ganske få minutter.

De generelle ting 6/6 

Unibet er en af de udbydere, hvor man med det samme fornemmer, at det hele bare er i orden. Det er nemt at indbetale, og der tilbydes stort set alle former for indbetalingsmuligheder. Det er nemt og hurtigt at udbetale. Har man problemer kommer man nemt igennem til deres support, der både kan kontaktes telefonisk, via mail og livechat, der er tilgængelig i alle dagtimerne.

Oddsene er i den høje ende, og der er en af de absolut pænere udbydere, hvis man kigger på det rent æstetiske.

Samlet vurdering 5/6 

Unibet er bestemt i toppen af de bedste udbydere og kan varm anbefales.