Brasilien melder sig på banen

Brasilien melder sig på banen

Det er dagen derpå… igår fik Argentina en alvorlig lektion i fodbold af Kroatien, der spillede en hel forrygende anden halvleg, hvor Modric viste sig som langt den bedste 10’er af ham og Messi på dagen. Mens Kroatien nu er videre, ser det svært ud for Argentina der står med et point efter to kampe. Slår Island Nigeria, ser det mere end almindelig svært ud, og uanset hvad, vil Argentina nok skulle vinde sidste kamp for at komme videre, og det er ikke en gang sikkert, det vil være nok.

Argentina var på forhånd udråbt til af være en af favoritterne, det samme er Brasilien, der ligeledes kom skidt fra start og måtte nøjes med 1-1 mod defensivt stærke Schweiz. Generelt har de sydamerikanske hold været en stor skuffelse indtil videre. Størst er skuffelsen naturligvis for Argentina, der kan være på vej ud. Uruguay har dog også alt andet end imponeret med to gange 1-0 over Saudi Arabien og Egypten, der bestemt ikke hører til blandt de bedste hold ved slutrunden, men som dog er videre.

Nu er det så Brasiliens tur til at vise, at de sydamerikanske hold har noget at byde på, når de møder Costa Rica. Selvom jeg har taget fejl mange gange ved dette VM, så tror jeg nu at vi kommer til at se en målrig kamp. Ved sidste VM var Costa Rica en stor oplevelse, men magien lader til at være væk, og Neymar, Coutinho & co har noget at bevise efter sidste kamp, og vinder de ikke i dag, kan det pludselig blive lidt for spændende for dem.

Jeg tror der bliver blæst til angreb fra start, og Tite’s tropper vil gå efter at få lukket kampen ned hurtigt. Som du kan se i dagens spilforslag så forudser jeg, at Marcelo kommer til at score til odds 12.5. Marcelo er uden sammenligning verdens bedste og mest offensive back, og hvi der bliver blæst til fuldt angreb, kunne det sagtens ske.