Conor McGregor gør comeback i 2020

Conor McGregor gør comeback i 2020

Det vides ikke med sikkerhed hvor meget Conor McGregor blev betalt for at gå i ringen mod Floyd Mayweather for et par år siden. Der har været forlydender på alt mellem et par hundrede millioner og 3-4 gange så meget. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at medmindre han bruger penge i samme hastighed som netop Mayweather kommer han nok aldrig til at mangle noget.

Det er derfor nok heller ikke udelukkende på grund af pengene, at Conor McGregor har annonceret, at han gør comeback næste år. McGregor annoncerede tidligere i år, at han ville stoppe karrieren, men den beslutning har han altså nu ændret. Det er dog heller ikke første gang, at han stopper karrieren og gør comeback, så det kommer ikke som den helt store overraskelse.

Han seneste kamp var den skandaløse kamp mod russiske Khabib Nurmagomedov for et år siden. Kampen tabte han, men det er nok scenerne efter, som de fleste vil huske. Her var der slåskamp mellem de to lejre uden for ringen efter Nurmagomedov blev kåret som vinder. En stor del af hans comeback kan nok derfor også tilskrives, at han ikke synes det skal være hans sidste kamp.

Hvem han skal møde er dog endnu uvist, og på et pressemøde udtalte McGregor, at han var ligeglad. Det eneste han bekymrer sig om er datoen, som er fastsat til d. 18. januar. Der går nok ikke længe, inden man begynder at kunne odds på, hvem modstanderen bliver.