Danmark – Australien bliver en målrig affære

Danmark – Australien bliver en målrig affære

VM er kommet godt i gang. Eller godt og godt er måske så meget sagt, for hvis du som så mange andre godt kan lide målrige kampe med spektakulære mål, så er VM faktisk kommet rigtig rigtig skidt i gang. Hvis man ser bort fra Ruslands to kampe, hvor der er blevet scoret i alt 9 mål og den fantastiske kamp mellem Spanien og Portugal, så har der ikke være meget at kippe med hatten over.

Danmark er kommet fint fra start med en sejr over Peru i den første kamp (endnu en 1-0 sejr, som VM har været så rig på). I dag venter så Australien, og resultatmæssigt er det en kamp der kan gå begge veje. Danmark er blevet gjort til meget store favoritter, hvilket kan undre en lille smule. Australien tabte knebent til Frankrig, og inden da havde de i optakten blandt andet slået Ungarn og Tjekkiet og spillet uafgjort mod Columbia.

Når det så er sagt, så bør Danmark også være et bedre hold, og vi bør tage den sejr, der vil sikre os videre avancement, hvis ellers Frankrig slår Peru, hvilket vil efterlade både Danmark og Les Bleus med seks point – og i en gruppefinale vil afgøre, hvem der skal videre som etter og toer.

Alt lugter et eller andet sted af endnu en et måls sejr, men jeg vælger at gå i en anden retning. De gode mennesker fra down under kan naturligvis godt tælle, og kan godt se at kan en sejr tæller i denne kamp, hvis de ikke skal booke et fly hjem. De er derfor presset til at komme fremad og angribe, og det kan meget vel åbne kampen op.

Jeg tror derfor på at over 2,5 mål er givet godt ud her til odds 2.4. Jeg ser denne kamp ende 2-1 eller måske endda 3-1 til Danmark.