FCK – Atletico Madrid – vores spilforslag

FCK – Atletico Madrid – vores spilforslag

Efter et par fremragende dage med Champions League, hvor de engelske hold viste at de er i storform og hvor Real Madrid viste, at man aldrig må afskrive dem i CL sammenhæng, er det tid til at sænke niveauet en smule og rette blikket mod Europa League.

To af de hold der brager sammen, er de danske mestre fra FCK der møder Atletico Madrid. Gennem den sidste håndfuld år har vi været vant til at se Atletico Madrid i det fineste selskab, og de har været i ikke mindre end to finaler inden for de sidste fire år – som dog begge blev tabt til Real Madrid.

Ikke desto mindre er det bestemt ikke et hold, der er forvente med at spille Europa League. FCK har efterhånden også været i Champions League nogle gange, men må også nøjes med den lidt mindre fine turnering i denne omgang. Det er altså to hold, der er vant til noget større, men samtidig er det uden tvivl også to hold, der gerne vil vinde.

FCK har alt andet lige en større chance for at vinde Europa League end Champions League. Ikke dermed sagt at det kommer til at ske, og jeg er ikke det fjerneste i tvivl om, at FCK om et par uger kan koncentrere sig fuldt ud om ligaen, Atletico Madrid er med andre ord et mandskab der er op til flere klasser bedre.

Diego Costa er godt nok skadet, men navne som Griezmann og Fernando Torres, det er bare en anden liga end Pieros, Santander og Viktor Fisher. Atletico er et hold der er bedre på samtlige pladser, og der er stor forskel på at være nummer to i La Liga og nummer 4 i Superligaen.

FCK har generelt været rigtig stærke på hjemmebane i Europæisk sammenhæng, hvor de ikke lukker mange mål ind. Det afspejler oddset da også, da man kan hente ca. 1,6 på en udesejr, og omkring 2,5 på en udesejr med to og især den sidste er et spil værd.

Jeg tror ganske enkelt at FCK bliver kørt over af Atletico. De vil gerne nok gerne koncentere sig om den hjemlige liga, så jeg tror på, at de går efter at gøre kort proces, så de kan spare spillere i returen.

Atletico -1 eller endda -2 virker begge som gode bud.