FCK møder Atletico Madrid i Europa League

FCK møder Atletico Madrid i Europa League

I dag blev der udover Champions League også trukket lod til knock-out fasen af Europa League. I den fineste turnering var det som bekendt uden dansk deltagelse, men det var der til gengæld i Europa League, hvor FCK jo lige fik sneget sig med i sidste runde.

Lad det være sagt med det samme, det bliver endestationen for løverne. De bliver nemlig smidt for rigtige løver, når de skal møde den spanske hovedstadsklub Atletico Madrid, der lidt overraskende røg ud af Champions League.

Der var mange stærke hold som FCK kunne ramle sammen med, blandt andre Lazio, Villarreal, AC Milan og flere andre. Med to Champions League finaler inden for de sidste 4 år, er det dog svært at pege på et hold, der kunne være værre for det (sandsynligvis) detroniserede danske mesterhold, der kun lige klarede sig videre på et lidt hængende hår.

Der vil uden tvivl være gode odds at hente på at videre avancement for FCK, jeg nærer dog ikke den mindste tvivl om, at det vil være penge smidt langt langt ud af vinduet. Selvom Atletico Madrid har set lidt svagere ud end normalt i år, så er det intet mod de svaghedstegn, som FCK har vist. Det bliver en af de stærkeste hold der er tilbage mod et af de svageste, og ordet løvefoder vil nok blive blandt overskrifter til februar.