En god CL triple

En god CL triple

Champions League er tilbage, og med CL er der altid mange gode muligheder for at lave et godt odds. I dag er naturligvis ikke nogen undtagelse, og her kommer vores bud på en rigtig god triple, der virker rimelig sikker.

Hoffenheim – Manchester City (1-0) 2 1.85

Manchester City tog sig en ordentlig blunder, da de tabte til Lyon på hjemmebane i første runde. De bør være opsat på at gøre en god figur, da et nederlag vil være tæt på katastrofalt. Hoffenheim fik et enkelt point mod Shaktar, det gør de ikke i aften.

CSKA Moskva – Real Madrid (1-0) 2 2.35

Real Madrid vil altid være blandt favoritterne til at vinde turneringen, hvilket giver sig selv, efter de har gjort det tre år i træk. Den store faktor er, at Ronaldo ikke er med mere, det ændrer dog ikke ved at de er store favoritter også uden Ramos og Bale. Der blev gjort kort proces mod Roma, og de burde vinde mindst lige så sikkert i dag, selvom det er i Rusland.

Roma – Vikoria Plzen (0-1) 1 1.85

Roma fik godt nok en skidt start, da de tabte 3-0 til Real Madrid, men det er ikke nogen skam at tabe til de forsvarende mestre på udebane. Nu er de på hjemmebane, og skal vise hjemmepublikummet, at de godt kan have tiltro til at holdet igen vil nå langt.

Alt i alt tre kampe der i alt giver en solid odds 8