Real Madrid – PSG – Hvem er stærkest ?

Real Madrid – PSG – Hvem er stærkest ?

Igår var et af de helt store spørgsmål i forbindelse med Champions League, hvor stærke Tottenham egentlig er, efter de imponerede mod Real Madrid sidste år. Mod Juventus beviste de, at det er et hold man skal regne med i år, og de må antages at være favoritter til at gå videre.

I aften er det helt store store spørgsmål så, hvor pokker står netop Real Madrid egentlig? De er forsvarende mestre og har som det eneste hold nogensinde formået at genvinde Champions League (i dets nuværende form). De vandt også ligaen i overbevisende stil sidste år. Men alt det var sidste år – i år er det en helt anden snak.

Kongeklubben har været alt andet end royal i denne sæson. De sejler langt efter Barcelona i ligaen, og Tottenham viste at de bestemt heller ikke er urørlige og var heldige med ikke at blive decideret ydmyget.

Den risiko er der bestemt i aften. Tottenham er et solidt hold, men de har ikke en offensiv som PSG, hvor Neymar, Cavani og Mbappé virkelig kan komme til at gøre ondt på et lidt vaklende Madrid forsvar. Der er nok mange, der forventer, at Real Madrid løber ind i en ordentlig øretæve.

Samtidig må man bare heller ikke glemme, at Champions League er simpelthen er noget helt specielt, og når det kommer til denne turnering, findes der ganske enkelt ikke et hold der har gjort det bedre end Real Madrid de sidste mange år.

Så selvom PSG ser uhyggelige ud, så tror jeg på at vi ser et forvandlet Madrid mandskab, og jeg håber og tror, at de trækker det længste strå i aftenens kamp – til et flot odds 2.3 på hjemmebane vel og mærke.