Sådan kan du se El Clásico gratis

Sådan kan du se El Clásico gratis

Hvis du er fan af Real Madrid, Fc Barcelona eller et af de andre spanske hold, så har du nok opdaget, at kampene er væk fra TV. Hele sæsonen har vi måtte leve med afsavn til to af verdens bedste hold. Man har kunne se La Liga på Strive, men de har mildest talt haft en svær start.

TV2 Sport har sikret sig rettighederne til en enkelt kamp pr runde, men det er sjældent nok til at tilfredsstille det fodboldkrævende individ som mange af os er.

Strive er dog blevet bedre, og de har sågar fået en Apple TV app, så det er blevet lidt mindre besværligt.

Nå tilbage til hovedemnet, årets første El Clásico, der i aften spilles på Camp Nou, hvor hjemmebanefavoritterne FC Barcelona tager imod Real Madrid i den første af to Copa del Rey kampe. Sidstnævnte har mildest talt haft en turbulent sæson indtil videre med trænerskifte og svingende resultater.

Spillet har ikke været flydende siden Solari tog over på trænerposten, men resultaterne har været ganske fornuftige. Hvor meget de kan gøre mod den velsmurte Barcelona maskine for vi se i aften.

Hvis du også gerne vil se den, og endda ganske gratis, så er her hvad du skal gøre.

Du skal blot tilmelde dig på https://www.strivesport.com ganske enkelt. Der er syv dages gratis prøve. Så udover El Clásico kan du faktisk også få weekendens El Derbi mod bysbørnene fra Atletico Madrid med i pakken.

Hvis du opsiger inden for de syv dage koster det dig ikke noget, og ellers kan du blive ved med at betale 79 kroner om måneden. Hvordan kvaliteten bliver denne gang, er vi uden tvivl mange der er spændt på at se, men der kan ikke ske noget ved at prøve.

Der er desuden odds ca 1.75 på en hjemmesejr, og selv som Real Madrid fan er det tillokkende – medmindre de sparer Messi, hvilket stadig er uvist.