Nu skal Rusland vise sit værd

Nu skal Rusland vise sit værd

Inden VM gik i gang, var der nok ikke mange, der spåede værterne fra Rusland de helt store chancer. Det er der et eller andet sted nok stadig ikke, men de første to kampe har nu alligevel vist, at det russiske hold ikke er helt uden evner.

De topper deres gruppe med maksimumpoint ligesom Uruguay. Hvor det sydamerikanske mandskab har en målscore på 2-0 for to kampe, har Rusland været lidt mere underholdende og har en målscore på 8-1 hvilket også gør dem til det hold sammen med Belgien og England der har scoret flest mål, og blandt dem der har lukket færrest mål ind.

I dag er der så stor finale i gruppen, når netop Rusland og Uruguay mødes, og det er første gang at begge hold møder reel modstand (med alt ære og respekt til Egypten og Saudi Arabien). Begge hold går naturligvis videre, så nu handler det om hvem der går videre som etter og hvem der må møjes med en andenplads.

Uruguay er gjort til favoritter, men Rusland har set langt mere sulte ud, og selvom Rusland ikke råder over spillere som Luis Suarez og Edison Cavani, så tror jeg stadig på at værterne tager den, og det giver et flot odds 3, alt efter hvor man spiller den. Bestemt værd at prøve.

Alternaivt kunne der godt komme en del mål i den kamp, hvis Rusland først kommer foran, vil den kunne blive åbnet helt op, da Uruguay så vil være tvunget til at ændre deres spil meget i forhold til hvad vi har set de første kampe, så over 2.5 mål til odds 2,5 virker meget tillokkende.