Spil på Slovakiet – Danmark

Spil på Slovakiet – Danmark

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at aftenens landskamp mellem Slovakiet og Danmark bliver en lidt speciel affære. Grundet den iskolde luft og nedbrudte forhandlinger mellem spillerne og DBU, er det mildest talt et alternativt landshold som Danmark stiller med.

Det er primært spillere fra 2. division, serie 1 og sågar nogle futsal spillere der stiller op, mens John Faxe er landstræner for en aften (der måske bliver til to med weekendens kamp mod Wales). Der er generelt amatører og semiprofessionelle fodboldspillere – og der er debut for landsholdet til alle – men så kan den da skrives på CV’et.

Ikke overraskende har langt de fleste bookmakere suspenderet spillet, da det reelt kan ende med en afklapsning af historiske dimensioner. For selvom Sloveniens landshold måske ikke er Europas mest skræmmende, kunne man godt forestille sig at Napoli spilleren Hamsik kunne score 4-5 mål med forsvarsspillere fra 2. division.

Bet365 har endnu ikke lukket for væddemål, og Antal mål Asian over 4-4,5 mål kan spilles til odds 1,7 – hvilket nærmest virker umuligt ikke skulle ske, medmindre Slovakiet går til opgaven med samme useriøsitet som Danmark.

Det er meget begrænset hvad der er af spilmuligheder, men tror du på de danske reserver kan du sikre dig odds 17, hvilket virker meget lavt. Der ER dog stadig en teoretisk mulighed for at de rigtige landshold spiller, men chancen for dette er dog meget tæt på nul.

Spil på kampen her: