Uforudsigelig CL aften i vente

Uforudsigelig CL aften i vente

Gruppespillet i dette års udgave af Champions League er i den grad gået ind i sin afgørende fase. I aften er det sidste spillerunde inden knock-out kampene går i gang til næste år. Lad det være sagt med det samme, der har ikke været de helt store overraskelser i år, og lidt groft sagt kan man godt sige, at der ikke har været så meget spænding.

En af de lidt større overraskelser har været, at vi igår måtte sige farvel til Atletico Madrid der må en tur i Europa League. Efter at have været i flere finaler de senere år, er der naturligvis ikke nogen tvivl om, at dette må ses som en stor skuffelse i den spanske hovedstadsklub.

I den store klub i byen, Real Madrid, har sæsonen også været en stor skuffelse. De er i skrivende stund otte point efter Barcelona, og selvom de var store favoritter til at tage førstepladsen i gruppen må de nøjes med andenpladsen, da det blev et andet hvidklædt hold, der indtager duksepladsen nemlig Tottenham.

Den gruppes store skuffelse har uden tvivl været Dortmund, der nærmest ikke har haft noget som helst at byde ind med, og allerede efter de to første runde nærmest havde udspillet deres chancer i dette års udgave af den største turnering af dem alle. I aften møder Real Madrid så Dortmund på hjemmebane. Real er stensikkert videre, mens Dortmund skal have en sejr for at være sikre, da de ellers er afhængige af at Tottenham vinder. Det er jeg dog heller ikke i tvivl om at de hvidklædte fra London gør.

Det kunne meget vel gå hen og blive en meget målrig kamp. Der er eksempelvis ikke nogen tvivl om, at Ronaldo rigtig gerne vil have ordentlig gang i målscoringen, og udbygge sin topscorer titel i Champions League, hvor han lige nu topper med 8 mål. Real Madrid -1 er et godt bud, og ellers virker over 3.5 til odds 1.83 som et stensikkert bud.

Et lidt mere vovet bud er, at Manchester City vinder over Shaktar Donetsk, på en svær udebane. City har ikke noget at spille for og at videre som etter, mens Shaktar med et point kan sender Napoli ud i CL kulden, der er dog stadig noget psykologisk i, at City uden tvivl gerne vil have et perfekt gruppespil udelukkende med sejre, hvilket de kan få som det eneste hold. En City sejr giver odds 2.5 og er langt fra usandsynlig.

Generelt kunne det godt blive en aften med rigtig mange mål, da mange hold ikke rigtig har noget at spille for.